Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Gönderim Zamanı:

ERTAN ABİ TAM OLARAK NEYİ ANLAMADIN O HARİTADAN GERCEKTEN ANLAYANIN DA KAFASI KARISIYOR SEN NEREDE TAKILDIN ONU SÖYLE BEN ONA GÖRE ANLATAYIM

MURATHAN UYARILARINI LUTFEN ÖZEL MESAJDAN YOLLARSAN SEVİNİRİM FORUMDAKİ ARKADASLAR ^^ANKARA BULUSMASINDA OYNANACAK SALON VE KONAKLAMA^^ADLI KONU BASLIGI ALTINDA BU YAZIYI OKUMAK ZORUNDA KALMAMALI BENCE

SIRF YAZMAK İCİN YAZIYOSAN OZELDEN YAZ

Gönderim Zamanı:
Geçen sene yoktum buluşmada ama çift maçları yapılırsa Erdem'le birlikte olacaz bizi hafife almamanızı tavsiye ederiz.

takım maçı şeklinde yaparsak daha iyi olur bence...çiftleri de ekleyebiliriz...gruplara ayırdığımız zaman fazla zaman da almaz... :P:

bu arada turnuvayı pazar günü mü yapacağız...

Gönderim Zamanı:
ERTAN ABİ TAM OLARAK NEYİ ANLAMADIN O HARİTADAN GERCEKTEN ANLAYANIN DA KAFASI KARISIYOR SEN NEREDE TAKILDIN ONU SÖYLE BEN ONA GÖRE ANLATAYIM

MURATHAN UYARILARINI LUTFEN ÖZEL MESAJDAN YOLLARSAN SEVİNİRİM FORUMDAKİ ARKADASLAR ^^ANKARA  BULUSMASINDA OYNANACAK SALON VE KONAKLAMA^^ADLI KONU BASLIGI ALTINDA BU YAZIYI OKUMAK ZORUNDA KALMAMALI BENCE

Ben anlamadığımı yazmadım. O haritayı da ben ekledim zaten.

Benim anladığım eski İstanbul yolunda 30-35 km uzakta. Yanılıyor muyum?

Gönderim Zamanı:
MURATHAN UYARILARINI LUTFEN ÖZEL MESAJDAN YOLLARSAN SEVİNİRİM FORUMDAKİ ARKADASLAR ^^ANKARA BULUSMASINDA OYNANACAK SALON VE KONAKLAMA^^ADLI KONU BASLIGI ALTINDA BU YAZIYI OKUMAK ZORUNDA KALMAMALI BENCE

Murti,

Amacım seninle polemik yaratmak veya seni küçük düşürmek değil ama Türkçemizin kullanımına dikkat eden herkes sen ve senin gibi yazanlara tepki gösterebilir. Bu durumu yazının geçtiği konuda belirtmem de son derece doğal. Genç bir kardeşimiz olarak yazdığın yazıyı tekrar okuduğunda umarım hatalarını görmüşsündür. Sevgilerimle

Gönderim Zamanı:

Cuma günü öğleden sonra veya akşam salonda oynayabilecek miyiz? Salon olmazsa başka yerde oynayabilir miyiz?

Ben kolum sakat diye epeydir doğru dürüst oynamadım. Bir kere hiç forehand vurmadan oynadım.

Gönderim Zamanı:

Bence öncelikle bizim salonda oynamaya çalışalım.

Eğer orası olmuyorsa o zaman herhangi bir yer olur.

Gönderim Zamanı:

Ertan abi,2 masa ayarladığımı söylemiştim ya ,cuma günü akşam araç ayarlayıp 2 masayı tai'ye getireceğim.Ayrıca federasyon yetkilisiyle görüştüm.4 tane skorbort ve masaların arasına separatörleri federasyon karşılayacak.Onlarıda taşımam lazım.Birde tabii salon düzeni yapmam gerekecek.

Anlayacağın siz tsuya uyun.Salon biraz zor cuma akşamı

Gönderim Zamanı:
cuma akşamı ben bişeyler ayarlayabilirim :)

selam ozan...naber...cuma sabah burak'la ordayız...akşama ayarlarsan takılalım salonda..hatta işin yoksa yani dersin yoksa gündüz de takılabiliriz dışarda...

Gönderim Zamanı:

Maçlar hakkında bi sürü şey söylenmiş . Eğer geçen seneki gibi yapmayı düşünüyosanız ki bence mantıklısı o , yani ferdi maçlar yapıldıktan sonra ferdi sıralamasına göre bi güçlü bi zayıf şeklinde takım ayarlamak .. Yani tora ile ping , Tsu yla ben şeklinde çiftler olursa diğerlerine haksızlık olur gibime geliyo. Tabi bunları turnuva günü yine konuşuruz .

Bide hiç ferdi müsabaka yapmadan kurra çekip 3 erli takımlara ayrılıp takım maçları halinde bir organizasyonda yapabiliriz . Bu şekilde gruplaşıp turnuvayı daha heyecanlı hale getirebiliriz diye düşünüyorum .

Taideki salonun durumunu bilmiyorum ama salona müzik sistemi de baglayalım derim . Hafiften çalan çıstak çıstak :B: Ben dj likte yaparım :D: Tufan abi bu lafım sana tabi.

Ayrıca Tufan abi bu masaların taşınması ıvır zıvırlar hakkında yardım lazımsa gelelim ozanla . Bizden iyi amele bulamazsın ehehe

Gönderim Zamanı:

Eğer bizde Arno ile perşembe akşamı yola çıkarsak ki büyük ihtimalle öyle olacak. Cuma günü yapılacak olan salon düzenleme, masa taşıma vs. işlere yardım etmek isteriz :)

Gönderim Zamanı:
Yani tora ile ping , Tsu yla ben şeklinde çiftler olursa diğerlerine haksızlık olur gibime geliyo

Geçen yılki buluşmanın teması "Re-impact versus Violin"di. Ping'le aramızdaki koyu rekabeti bu yıl dayanışmaya dönüştürelim istedik. Böylece, Ankara buluşmasının hala eksik olan teması belki "Re-impact & Violin versus the rest" olabilir diye düşündük.

Diğer arkadaşlara haksızlık olabileceğini düşünmedim doğrusu. Bilakis, katılımcılar listesine baktığımda, Ping-Tora çiftini yenebilecek birçok çift eşleşmesi oluşturulabileceği görülüyor.

Yine de geçen yılki sistem daha adildi derseniz ben çoğunluğun kararına uyarım. Vakit kalırsa, Ping-Tora çiftine meydan okumak isteyenlerle ayrıca oynarız. :thup:

Gönderim Zamanı:

o zaman şöyle diyim , ozanla bizi yenecek çift göremiyorum off çok büyük konuştum:P:

ayrıca meydan okuman ayrı , ona herzaman varım :B: .

Gönderim Zamanı:

Kaiser'in fikirlerine katılıyorum. Bence de en mantıklısı öyle olur. Çiftler öyle bir ayarlanmalı ki herkes zevk alsın sadece kuvvetli olanlar değil.

Takım maçları da olabilir ama baştan takımların denk olarak kurulması lazım.

Sonuçta bu bir buluşma ve eğlence. Yani turnuva ve derece almak bu buluşmanın önüne geçmemeli diye düşünüyorum.

Gönderim Zamanı:

Sohbetleri okudukça ben de orada olamadığım için içim gitti.Ama ne yazık uzaktayım,nöbetim var,çocuğun sınavı var....

Böyle bir organizasyon yaptığınız için sizleri tebrik ediyorum.Devamını getirmeniz dileklerimle.

Başarılar,iyi eğlenceler.

Tuncer

Gönderim Zamanı:

Tufan ve diğer Geregely cilere benim tahtayı deneteceğim.

Gergely ile oynayan bir arkadaş denedi ve Gergely ye göre hızlı ve çok daha kontrollü dedi.

Böylece kız tahtası muhabbetinden de kurtulurlar.

Gönderim Zamanı:
o zaman şöyle diyim , ozanla bizi yenecek çift göremiyorum off çok büyük konuştum:P:

ayrıca meydan okuman ayrı , ona herzaman varım :B: .

[

ozan serkan'a haber ver cuma günü o da gelsin...çiftli maçı buluşma öncesi yapalım....hatta takım şeklinde yaparız....samsun mu byük ankara' mı görelim...

:P::bonus::dans:

Gönderim Zamanı:
[

ozan serkan'a haber ver cuma günü o da gelsin...çiftli maçı buluşma öncesi yapalım....hatta takım şeklinde yaparız....samsun mu byük ankara' mı görelim...

:P::bonus::dans:

Belki İstanbul veya İzmir büyük çıkar ne dersin ? :D:

Gönderim Zamanı:
Belki İstanbul veya İzmir büyük çıkar ne dersin ? :D:

ben çok iddialı konuşan ankara'lı arkadaş için söylemiştim...kimseye yenilmeyeceklerini söylüyor da...

Gönderim Zamanı:
Maçlar hakkında bi sürü şey söylenmiş . Eğer geçen seneki gibi yapmayı düşünüyosanız ki bence mantıklısı o , yani ferdi maçlar yapıldıktan sonra ferdi sıralamasına göre bi güçlü bi zayıf şeklinde takım ayarlamak .. Yani tora ile ping , Tsu yla ben şeklinde çiftler olursa diğerlerine haksızlık olur gibime geliyo. Tabi bunları turnuva günü yine konuşuruz .

Bide hiç ferdi müsabaka yapmadan kurra çekip 3 erli takımlara ayrılıp takım maçları halinde bir organizasyonda yapabiliriz . Bu şekilde gruplaşıp turnuvayı daha heyecanlı hale getirebiliriz diye düşünüyorum .

Taideki salonun durumunu bilmiyorum ama salona müzik sistemi de baglayalım derim . Hafiften çalan çıstak çıstak :B: Ben dj likte yaparım :D: Tufan abi bu lafım sana tabi.

Ayrıca Tufan abi bu masaların taşınması ıvır zıvırlar hakkında yardım lazımsa gelelim ozanla . Bizden iyi amele bulamazsın ehehe

bu arada takım maçları için ferdi sıralamasına göre bir zayıf bir güçlü yapmak çok da adil olmaz...serkan'ın fikri daha mantıklı geliyr bana...kura çekerek daha zevkli hale gelebilir turnuva...bir de serkan, cuma sabahı burak'la ankara'da olacağız...akşama oynayalım...ozan'a da söyledim..hatta gündüz dersleriniz ağır değilse takılabiliriz de.... :dans::wee:

Gönderim Zamanı:
bu arada takım maçları için ferdi sıralamasına göre bir zayıf bir güçlü yapmak çok da adil olmaz...serkan'ın fikri daha mantıklı geliyr bana...kura çekerek daha zevkli hale gelebilir turnuva...bir de serkan, cuma sabahı burak'la ankara'da olacağız...akşama oynayalım...ozan'a da söyledim..hatta gündüz dersleriniz ağır değilse takılabiliriz de.... :dans::wee:

Kıvırmak gibi olmasın ama galiba yanlış anlaşıldı :P: . Ben ozan la beni çiftlerde kimse yenemez derken , aslında bizim gibi bi sürü iyi anlaşan vede iddalı olacak çift oluşacak . Buna mahal vermeyelimde diğerlerinin de şansı olsun anlamında soyledim . Yani ozan la ben olunca şampiyon oalcaz diye bişi yok . Hatta ozana hiç güvenmiyorum satar maçları yok yorgunum yok oram agrıyo buram agrıyo falan :D:

Bu arada cuma günü kimler geliyosa hep beraber takılabilriz . öğleden sonra 3-4 gibi buluşuruz .

Cuma günü gelecekler lütfen buraya yazsında bi gün onceden buluşalım .

benim tel no : 05335563055

Gönderim Zamanı:

Ben de Arno ile Perşembe gecesi trenle geliyorum yani Cuma sabahı ordayız.. Ama daha biletleri almadık..

Gönderim Zamanı:

Arkadaşlar yazılarınızı okudukça çok güzel bir turnuva geçireceğimizi daha şimdiden görüyorum.

Tatlı bir rekabet ortamında güzel arkadaşlıklar kurulacağından hiç şüphem yok.

Umarım bir aksilik çıkmazsa güzel bir turnuva olur.

Gönderim Zamanı:

ok serkan..biz de burak'la cuma sabahı ordayız...tüm gelenler öğleden sonra takılalım...hatta sizin okulda 8'den sonra idman yapalım..nasıl olur..telefonunu kaydettim..benim no: 05332525381 seni ararım öğleden sonra

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 1 Gizli, 327 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..