Jump to content
Masatenisi.org Forum

Tahta Lastik Kombinasyonu (yardım)

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

arkadaşlar iyi günler

ben atak ve kontrollü tahta lastik kombinasyonları arıyorum.bu konuda bana tavsiyesi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum,kendim eskiden bir tibhar kullanıcısı olduğum için,tibhar rapid 2.0 lastik ve tibhar samsonov alpha tahta düşündüm,böyle bir kombinasyon nasıl olur?başka tavsiyeleriniz varsa onları öğrenmek isterim.

ilginize şimdiden teşekkürler

Gönderim Zamanı:
arkadaşlar iyi günler

ben atak ve kontrollü tahta lastik kombinasyonları arıyorum.bu konuda bana tavsiyesi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum,kendim eskiden bir tibhar kullanıcısı olduğum için,tibhar rapid 2.0 lastik ve tibhar samsonov alpha tahta düşündüm,böyle bir kombinasyon nasıl olur?başka tavsiyeleriniz varsa onları öğrenmek isterim.

ilginize şimdiden teşekkürler

:bye:

rapid tahta ile timo boll spirit kullandım bir süre...kontrol yönünden gayet iyi...atak yapmakta da zorlanmıyorsun...ama toplar fazla spinli gitmiyor..tabi bu benim kabiliyetsizliğimden de olabilir...ama bence iyi bir kombinasyon olur...

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 74 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..