Jump to content
Masatenisi.org Forum

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Merhaba;

Ben amatör bir tasarımcıyım şu anda kendim için bir masatenisi masası tasarlıyorum. Fakat bazı teknik kısımlarda takılıyorum bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Takıldığım konular şunlardır...

1. Öncelikle RHS 40x25x3(kutu profil) kullanacağım.Ahşap olarakta 18mm Mdf kullanacağım. Sehpa iki parça halinde katlanabilir olacak. Profillerin Mdf üzerine bağlantısında mdf'nin şişmemesi için hangi tip ve hangi ölçüde bağlantı elemanı kullanmam gerekir?

2. Mdf'nin kenarlarına koruma amaclı ne tür bir malzeme kullanmam gerekir?

3. Tekerlek olarak hangi tip ve ölçüde tekerlek kullanmamı önerirsiniz?

İlginiz için şimdiden teşekkürler...

Gönderim Zamanı:

profosyonel alanda yapman çok zor çünkü masa malzemesi farklı ve 7 kat özel boya vuruyorlar..Ammatör bir masa yapabilirsin..

Örnek olarak Butterfly'nin bir masası

BUTTERFLY / CENTREFOLD 25 MM. MASA .

• "Sky look"

• "Anti Skid" üst yüzey

• En iyi oyun için 25 mm tabla kalınlığı.

• Güçlü bacaklar

• hareketi durdurmak için Kilitleme mekanizması

• Facing katlama sistemi

• Centrefold 22 (22 mm) tabla kalınlığı.

• ITTF Onaylı.

• Tek parça olacak şekilde katlanabilir.

• boyutları:

◦ Genişlik: 1,560 mm

◦ Yükseklik: 1,605 mm

◦ Derinlik: 430 mm

◦ Ağırlık paketlenmiş: 123 kg

◦ Ağırlık açılmış: 116 kg

• 1 month later...
Gönderim Zamanı:

birkaç arkadaş daha kendi masasını yapmaya çalışıyor gördüğüm kadarıyla. bizde işyerimize yaptık. 22mm mdf-lam malzeme ile. yani laminat kaplı mdf. iskeleti de gayet kalın profillerle yaptık. boyası da marshall mat mavi ahşap boyasıydı. görünüş 10 numara oldu ama bazı özellikler kötü oluyor maalesef. öncelikli olarak basit 16 mm lik dunlop veya başka ucuz bir masa kadar bile zıplatmıyor. kullandığımız boya topu fazla tutup falsosunu öldürüyor. atılan backspin servisin etkisi top iki defa sekip karşı tarafa geçene kadar neredeyse yarı yarıya azalıyor. bence boya kuruduğunda sert, kaygan ve mat olmalı. bunu başka masalarda oynayınca iyice anladık. masa yapacakların bu bilgileri gözönünde bulundurmasını isterim. bence hepsiburada'da 230 liraya dunlop masa var onu alın, keyfinize bakın.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 123 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..