Jump to content
Masatenisi.org Forum

Yeni Bir Raket Için Yardım :)

Recommended Posts

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar masa tenısıne bu sene okulda heveslendım ve kendımı bırazda olsa gelıstırdıgımı dusunuyorum kendıme ıyı bı raket almayı dsnyodum fakat forumlarda gordugum kdarıyla hazır raket cokda da tavsıye edılmıyo bende bu sporu kısa vadelı yapmak ıstmdğmden oyun stilime göre size danısmak ve raket tahtası lastıkler ve sungerler hakkında yardım almak ıstedım biraz oyun stılımden ve ıstdgm raketın ozllklerınden bahsedeym genellıkleılk top ve 3. topda hızlı oyun spın ve kesmeleri iyi yapablıcğm bir rakete ihtycm var oyunda cok fazla smac vurdugmuda soylemek ısterım kısacası hem spın hem kesme hemde smaclarımı ıyı yapabıleeceğim hızlı bi rakete ihtiyacım var saygıla..

Gönderim Zamanı:

Arkadaşım 1. si kısa vadeli düşünüyorum yazmışşın ama bu masa tenisi hastalıktır:) kısa vadelı düşünülmüyor...2. si bu yıl başlamışşınız amatör olarak oynuyorsunuz..Kesme mi atak mı oynamak istiyorsunuz karar verin..Ya kesme oynarsınız veya atak..ikisini bir arada ilerletme şansı az..Hayatta her zaman tek hedefe kilitlenen daima kazanmıştır ama bir ona, bir buna atlayayım derseniz hiçbirinde başarı elde edemezsiniz..Oyunuzu görme şansımız olsaydı daha detaylı şekilde yardımcı oluruz..Benim size tavsiyem şuanlık için Butterfly Zoran Primorac 7000 hazır raket..Başlangıç olarak iyi..

Gönderim Zamanı:

Arkadaşım 1. si kısa vadeli düşünüyorum yazmışşın ama bu masa tenisi hastalıktır:) kısa vadelı düşünülmüyor...2. si bu yıl başlamışşınız amatör olarak oynuyorsunuz..Kesme mi atak mı oynamak istiyorsunuz karar verin..Ya kesme oynarsınız veya atak..ikisini bir arada ilerletme şansı az..Hayatta her zaman tek hedefe kilitlenen daima kazanmıştır ama bir ona, bir buna atlayayım derseniz hiçbirinde başarı elde edemezsiniz..Oyunuzu görme şansımız olsaydı daha detaylı şekilde yardımcı oluruz..Benim size tavsiyem şuanlık için Butterfly Zoran Primorac 7000 hazır raket..Başlangıç olarak iyi..

kısa vadli dusunmuyorum yazdım yanlıs okudunuz heralde

Gönderim Zamanı:

ayrıca zorpn primorac 7000 le uzun sure oyndm arkdsmın raketıydı ve illa bi seçim yapmak zorundysam kesme ve spin tarzı oyunlar daha cok hosuma gdyo yanı bana gore daha ıyı olur

Gönderim Zamanı:

gnlnzgrbrktyprsnznşllh llhyrdcnzlsn

okunuşu : "Gönlünüze göre bir raket yaparsınız inşallah. Allah yardımcınız olsun."

Gönderim Zamanı:

pardon (kısa vadelı yapmak ıstmdğmden ) kelime eksikliği nedeni ile yanlış anladım;)

hazır değilde tahta ve lastik almak isterseniz;

BUTTERFLY A. MAZUNOV OFF+

BUTTERFLY SRİVER FX

Bunlar sizin için ideal dir..

Gönderim Zamanı:

kısa vadli dusunmuyorum yazdım yanlıs okudunuz heralde

Uzun vade demişsiniz ama yazınızı kısa vade yazmışsınız..

ktm

Gönderim Zamanı:

Uzun vade demişsiniz ama yazınızı kısa vade yazmışsınız..

ktm

arkadaş : bende bu sporu kısa vadelı yapmak ıstmdğmden

demiş.

yani: ben de bu sporu kısa vadeli yapmak istemediğimden....

Gönderim Zamanı:

:) Hakan bey türkçeyi tam manasıyla kullanamıyoruz demekki..

yok, arkadaş hızlı yazıp düzeltmeleri yapmayınca yanlış anlaşıldı sadece.

Gönderim Zamanı:

soylediğiniz raket tahtası ve lastikleri arastırıcam eğer butceme uyarsa ve biraz daha arastırma sonucu en ıyısının bu oldugunu kanaat getırırsem alablilirm teşekkürler :)

Gönderim Zamanı:

:) Hakan bey türkçeyi tam manasıyla kullanamıyoruz demekki..

1977 senesinde bir tatil köyündeyim yanıma İranlı bir kız geldi bir şeyler sorup duruyor o günde demek odun kafalığım üzerimde anlıyamadığım için bir türlü cevap veremiyorum.. Sonunda İranlı dayanamayıp Türkçe bilmiyormusun dedi sadece afal afal bakakaldım.. İranlı bile 30 sene öncesinden görmüş bizlerin Türkçe bilmediğimizi...

ktm

• Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 343 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..